Αρχική Επικοινωνία

Αρχική / ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ BALANCE ;

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ BALANCE ;

Όχι απλά γιατί είμαστε ευέλικτοι, αλλά και προσιτοί.

Τώρα οι τιμές στο Balance είναι πιο προσιτές και οι όροι μας πιο ευέλικτοι. Γι’ αυτό η εγγραφή σου είναι  κάτι απλό. Κάθε μέλος λαμβάνει ένα δωρεάν πρόγραμμα γυμναστικής με συνεχή ανανέωση.
Παρέχουμε σε κάθε νέο μέλλος ένα δωρεάν πρόγραμμα γυμναστικής. Έτσι θα μάθεις μία ποικιλία από ασκήσεις και τρόπους να γυμνάζεσαι για να καταφέρεις τους στόχος σου. Το πρόγραμμα γυμναστικής είναι προσαρμοσμένο για να ταιριάζει στις ανάγκες σου και στα ενδιαφέροντά σου.

Η εμπειρία μας είναι εγγύηση

Κάθε μέλος της ομάδας του Balance έχει πιστοποίηση στην ειδικότητα του και είναι διαθέσιμο για κάθε βοήθεια που θα χρειαστείς.

Μία ευρεία ποικιλία από ομαδικά προγράμματα

Διασκεδαστικά, κοινωνικά και με πολύ ένταση τα ομαδικά μας προγράμματα, κάνουν τους στόχους σου να μοιάζουν εύκολοι. Στο Balance θα βρείς μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων η οποία περιλαμβάνει ομαδικά ενδυνάμωσης, χάσιμου λίπους, ευεξίας, χορού και υψηλής έντασης.

Boot camp

Το Balance καινοτομεί και φέρνει το Bootcamp μόνο για εσάς. Το Bootcamp σε μεταφέρει σε εξωτερικούς χώρους και βελτιώνει τη φυσική σου κατάσταση. Θα αποκτήσεις δύναμη, αντοχή και καλή ψυχολογία.

Πρόσβαση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας

Έχουμε τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα CYBEX για καρδιοαναπνευστική άσκηση και προπόνηση με βάρη καθώς και καινοτομικό εξοπλισμό λειτουργικής προπόνησης όπως τα Power bags, Kettlebells, Bosu, Vipr και TRX.

Υποσχόμαστε για την ασφάλειά σου

Ο εξοπλισμός μας ελέγχετε ταχτικά για να διασφαλιστεί ότι είναι ασφαλή για χρήση. Η ομάδα μας έχει τα προσόντα να δίνει τις πρώτες βοήθειες έτσι ώστε για να βεβαιωθείς ότι είσαι πάντα σε ασφαλή χέρια.
Έχουμε την εμπειρία να σου δώσουμε τα κίνητρα για να αλλάξεις την ζωή σου. Ξεκινήσε σήμερα..

Εκδηλώσεις

Δείτε τι έχουμε προγραμματίσει μέχρι σήμερα.

Balance Fitness and Dance Center | Παλμοί και καύσεις

Καύση και παλμοί

Ελάχιστος αριθμός παλμών:

Μέγιστος αριθμός παλμών:

Balance Fitness and Dance Center | Περιοδικό

Περιοδικό

Το περιοδικό του Balance

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος, αλλά και όλα τα προηγούμενα. Κάντε click και διαβάστε όλα μας τα περιοδικά!