Αρχική Επικοινωνία

Αρχική / FUNCTIONAL CYCLING

FUNCTIONAL CYCLING

Το Functional Cycling είναι ένας συνδυασμός τρισδιάστατων κινήσεων με λειτουργικό εξοπλισμό και πρόγραμμα ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο. Αναμφισβήτητα οι μυς σας θα ενεργοποιηθούν με φυσικό τρόπο.

Το Functional Cycling σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, και για να βελτιώσετε της καθημερινές σας κίνησεις. Αυτό δημιουργεί μια προπόνηση που δίνει τα μέγιστα αποτελέσματα, ενώ κάνει τις καθημερινές δραστηριότητες πιο εύκολες. Δοκίμασε το και δες τα αποτελέσματα που θέλεις σε μικρό χρόνο.

Ερωτήσεις και απαντήσεις.

-Tο Functional Cycling απευθύνετε σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων λόγω του ότι η προπόνηση γίνεται σε τρία επίπεδα της κίνησης;

O καθένας μπορεί να συμμετάσχει λόγω του μεγάλου εύρους των κινήσεων και του άρτιου εξοπλισμού που προσφέρουμε, καθώς όλοι θα εκπαιδευτούν από εμάς.


-Tι εξοπλισμό χρησιμοποιούμε στο Functional Cycling;

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε σε αυτό το πρόγραμμα είναι ότι τελευταίο υπάρχει στο χώρο της γυμναστικής. Ποδήλατα εσωτερικού χώρου, Vipr, Suspension Training, Kettlebells, Bosu Balls, Power Bags, Medicine Balls, Sand Bells, Clubbells.

-Τι θα πρέπει να έχω καταναλώσει πριν το πρόγραμμα; 

Σίγουρα θα πρέπει να έχεις καταναλώσει 2-3 ώρες πριν το πρόγραμμα "καλούς υδατάνθρακες" διότι ο οργανισμός χρειάζεται περισσότερη ενέργεια από κάθε άλλο πρόγραμμα. Καλό θα ήταν να καταναλωθεί και ένα πλούσιο σε ενέργεια πρωινό.

-Πότε ξεκινάει το πρόγραμμα αυτό;

Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει από 1 Φεβρουαρίου. το πρόγραμμα θα γίνετε 2 φορές την εβδομάδα σε μικρές ομάδες των 10 ατόμων.

Εκδηλώσεις

Δείτε τι έχουμε προγραμματίσει μέχρι σήμερα.

Balance Fitness and Dance Center | Παλμοί και καύσεις

Καύση και παλμοί

Ελάχιστος αριθμός παλμών:

Μέγιστος αριθμός παλμών:

Balance Fitness and Dance Center | Περιοδικό

Περιοδικό

Το περιοδικό του Balance

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος, αλλά και όλα τα προηγούμενα. Κάντε click και διαβάστε όλα μας τα περιοδικά!