Αρχική Επικοινωνία

Αρχική / ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Oι εγκαταστάσεις μας

Για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Balance, εδώ είναι μία γεύση από τις παροχές που προσφέρουμε στα μέλη.


Γυμναστήριο

Το ευρύχωρο, κλιματιζόμενο γυμναστήριο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Ένας  γυμναστής μας θα είναι πάντα εκεί και  θα σας παρέχει όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε το στόχο σας.


Balance Tv

Στο Balance τώρα έχουμε και δικά μας κανάλια! Κάνοντας γυμναστική μπορείτε να απολαύσετε δικά μας βίντεο γυμναστικής, ντοκιμαντέρ ή φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μας τα οποία θα σας διασκεδάζουν κατά την άσκηση.


Χώρος για τα βάρη

Στο Βalance υπάρχει  μεγάλη γκάμα από ελεύθερα βάρη και από τις τελευταίες σταθερές μηχανές. Αυτό  σημαίνει ότι θα είστε  πλήρως εξοπλισμένοι για μια προπόνηση που θα βελτιώσει  και θα ενισχύσει το στήθος, τα χέρια, την πλάτη, τους κοιλιακούς και τα πόδια.


Ομαδικά προγράμματα

Τα ομαδικά προγράμματα αποτελούν μεγάλη διασκέδαση και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε κίνητρο για περισσότερη γυμναστική. Τα ομαδικά στο Balance είναι σαν μια γιορτή! Επισκεφθείτε μας και θα απολαύσετε διάφορες κατηγορίες όπως αερόμπικ, Pilates, full contact, gluts, abs και άλλα. Ακόμη, στο χώρο μας θα βρείτε ένα ομαδικό πρόγραμμα που θα σας εντυπωσιάσει: την  παιδαγωγική γυμναστική για τους μικρούς μας φίλους.


Χώρος ξεκούρασης

Πριν ή μετά την προπόνηση σας, το σαλόνι είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε.


Πισίνα

Στο Balance διαθέτουμε πισίνα όπου γίνονται μαθήματα βρεφικής και παιδικής κολύμβησης για τους μικρούς μας φίλους καθώς και αποδυτήρια για την πλήρη εξυπηρέτηση σας.


Βάση Bootcamp

Tο Balance σας βγάζει έξω σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο με γρασίδι και εξοπλισμό και η προπόνησής σας έρχεται σε ένα νέο επίπεδο!!

Εκδηλώσεις

Δείτε τι έχουμε προγραμματίσει μέχρι σήμερα.

Balance Fitness and Dance Center | Παλμοί και καύσεις

Καύση και παλμοί

Ελάχιστος αριθμός παλμών:

Μέγιστος αριθμός παλμών:

Balance Fitness and Dance Center | Περιοδικό

Περιοδικό

Το περιοδικό του Balance

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος, αλλά και όλα τα προηγούμενα. Κάντε click και διαβάστε όλα μας τα περιοδικά!