Αρχική Επικοινωνία

Αρχική / NEWSTYLE MOVEMENT

NEWSTYLE MOVEMENT

NEWSTYLE TRAINING - ένα είδος μικρού ομαδικού τμήματος που ο καθένας μπορεί να το παρακολουθήσει.

Το Newstyle είναι ένας συνδυασμός τρισδιάστατων κινήσεων με λειτουργικό εξοπλισμό, Αναμφισβήτητα οι μυς σας θα ενεργοποιηθούν με φυσικό τρόπο. Το Newstyle training σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας και για να βελτιώσετε της καθημερινές σας κινήσεις. Αυτό δημιουργεί μια προπόνηση που δίνει τα μέγιστα αποτελέσματα, ενώ κάνει τις καθημερινές δραστηριότητες πιο εύκολες. Δοκίμασε το και δες τα αποτελέσματα που θέλεις σε μικρό χρόνο.

Tι εξοπλισμό θα χρησιμοποιήσω στο χώρο του Newstyle;

- vipr

- suspension training

- kettlebells

- power bags

- medicine balls

- sand bells

- clubbells

- water rower

- indoor cycling

Εκτός από την ατομική εκγύμναση στο χώρο του newstyle, τι ομαδικά προγράμματα μπορώ να παρακολουθήσω;

- Quiet rowing, 30' κωπηλασία σε εσωτερικό χώρο συνδυάζοντας ασκήσεις newstyle. Mικρή ομάδα 6 ατόμων.

- Quiet cycling, 45' ποδηλασία σε εσωτερικό χώρο. Mικρή ομάδα 10 ατόμων.

- Functional cycling, 30' ποδηλασία σε εσωτερικό χώρο συνδυάζοντας ασκήσεις newstyle. Μικρή ομάδα 10 ατόμων.

- Fitness workshops, 30' συνεδρίες σε μορφή σεμιναρίου σε μικρή ομάδα 5 ατόμων. Μετά από το σεμινάριο ακολουθεί προπόνηση υψηλής έντασης. Oι συνεδρίες χωρίζονται σε: kettlebells, core, trx, newstyle.

Το Balance παρέχει στα μέλη του τις παραπάνω υπηρεσίες εντελώς δωρεάν.

Η ιδέα της γυμναστικής έχει εξελιχθεί τα τελευταία 40 χρόνια. Ξεκίνησε από την εκγύμναση απομόνωσης του σώματος τη δεκαετία του 1970 που ονομάστηκε body building, έπειτα εμφανίστηκε το αερόμπικ τη δεκαετία του 1980 και έγινε πολύ δημοφιλές. Το 1990 έγινε μόδα η καρδιοαναπνευστική άσκηση στον διάδρομο. Το 2005 καθιερώθηκε το Cross fit σε όλα τα γυμναστήρια στην Αμερική, έπειτα στην Ελλάδα εμφανίστηκε στις αρχές του 2010. Είναι σαφές ότι η γυμναστική αλλάζει συνεχώς. Το 2012 εντάσσεται στο χώρο του Fitness η ιδέα της δυναμικής κίνησης, κάτι πιο αποτελεσματικό, πιο καινοτόμο που βασίζεται σε φυσικές, καθημερινές μορφές κίνησης του σώματος.

Η ομάδα του Balance δημιούργησε το NewStyle Movement ™  που βασίζεται στην ιδέα της Δυναμικής Κίνησης.

Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ !  

"ΓΥΜΝΑΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΟΝΑΔΑ"

H Δυναμική Κίνηση είναι πλέον η κύρια φιλοσοφία μας στο Balance.  Με εμπνευστή το Μάνο Δασκαλάκη, το Balance δημιούργησε ένα νέο είδος προπόνησης, το NEWSTYLE MOVEMENT που βασίζεται στη φιλοσοφία των Τρισδιάστατων Δυναμικών Κινήσεων. Ονομάστηκε Newstyle Movement, ακριβώς γιατί δίνει ένα νέο στυλ κίνησης στο σώμα μας με την χρήση εξοπλισμού ή χωρίς. 

Το σώμα μας έχει σχεδιαστεί για να κινείται. Πιστεύουμε ότι οι Δυναμικές Κινήσεις που χρησιμοποιούμε στο Newstyle Movement μπορούν να βελτιώσουν την λειτουργική δύναμη, την αερόβιά ικανότητα, την κινητικότητά και την σταθεροποίησή σου, για να διατηρήσεις ένα υγιές σώμα και μυαλό. Το NSM έχει σαν στόχο την βελτίωση των φυσικών προτύπων κίνησης του σώματος, με μια σειρά "τρισδιάστατων" ασκήσεων που λειτουργούν για ολόκληρο το σώμα. Το NSM παρέχει τρεις φορές περισσότερα οφέλη στο σώμα σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο εκγύμνασης που είναι η απομόνωση των μυών, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της αντοχής και της δύναμης. Ο συνδυασμός Μηχανημάτων και Newstyle Movement Ασκήσεων, μέσα στην εβδομάδα μπορεί να σου αποφέρει τα ΜΕΓΙΣΤΑ αποτελέσματα στο σώμα σου. Το NSM εντάσσεται σε μικρές ομάδες ατόμων και είναι ένας διασκεδαστικός και ενθαρρυντικός τρόπος άσκησης με μέγιστα αποτελέσματα στην καύση λίπους και στην αλλαγή του μεταβολικού ρυθμού σου. 

Το πρώτο πρόγραμμα με ασκησιολόγιο NSM ήταν το Full Contact με εμπνευστή το Μάνο Δασκαλάκη. Εντάχθηκε στο Balance τον Οκτώβριο του 2012. Το NSM πλέον, από την ομάδα του Balance, έχει ενταχθεί σε 2 διαφορετικά προγράμματα outdoor και indoor. Τα προγράμματα είναι τα εξής: 

Full Contact: Circuit

Fitness Challenge: Strength, Cardio (δοκιμασία, που έχει στόχο την ριζική αλλαγή τους σώματος και του μεταβολικού ρυθμού)

Το πράγραμμα είναι 30’ υψηλής έντασης. Tο NSM είναι ιδανικό για τα άτομα που αναζητούν τα μέγιστα αποτελέσματα στο λιγότερο χρόνο!

Εκδηλώσεις

Δείτε τι έχουμε προγραμματίσει μέχρι σήμερα.

Balance Fitness and Dance Center | Παλμοί και καύσεις

Καύση και παλμοί

Ελάχιστος αριθμός παλμών:

Μέγιστος αριθμός παλμών:

Balance Fitness and Dance Center | Περιοδικό

Περιοδικό

Το περιοδικό του Balance

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος, αλλά και όλα τα προηγούμενα. Κάντε click και διαβάστε όλα μας τα περιοδικά!